Sivusto käyttää evästeitä.
Tuotealueet
Availability
Hinta

Tuija Ijäs

Olen 64-vuotias eläkkeellä oleva entinen ammatillisen oppilaitoksen opettaja. Työelämäni ajan olen asunut Porissa, mutta eläkkeelle siirtymisen jälkeen olen muuttanut Vihdin Nummelaan. 

Käsityöt ovat olleet harrastuksenani aivan pienestä pitäen. Ompelen omat vaatteeni ulkoiluvaatteita lukuun ottamatta lähes kokonaan ja läheisille myös. Nuorena ompelin myös koulutovereille pientä maksua vastaan ja aina joku tuttu tai sukulainen vieläkin jotakin tilaa. Nyt eläkeläisenä on enemmän aikaa tälle harrastukselle. Jo vuosia minulla on ollut tapana tehdä kaikille läheisille jokin omatekoinen joululahja ja siitä tämä tekeminen suuremmassa mittakaavassa ehkä alkoi. Sitten kertyi tuotteita jo varastoonkin ja tuliaisiksi ja pikku lahjoiksi annettaviksi. 

Minulla ei ole vaatetusalan koulutusta, paitsi kouluaikaiset vapaaehtoiset käsityötunnit niin kauan kuin käsitöitä aikoinaan oppikoulussa oli mahdollisuus valita. Koulutukseltani olen maatalous- ja metsätieteiden maisteri ja opetin ammattioppilaitoksessa elintarvikealan ammatillisia aineita sekä kemiaa, fysiikkaa ja matematiikkaa. Ammattioppilaitos on kuitenkin ollut hyvä työpaikka, koska siellä on mahdollisuus oppia muutakin kuin vain omaan alaan liittyviä asioita: vaatetusalan kollegoilta olen saanut paljon tietoa ja sen mukaan voinut kehittää omia taitojani sekä saanut kannustusta omaan tekemiseeni. 

Taitaentehty -verkkokaupassa minulla on myynnissä kuvioneulelapasia, palatossuja, saunahattuja, mäyräkoira-avaimenperiä ja –heijastimia. Kaikkia näitä tuotteita pystyn tuottamaan lisää jo myynnissä olevien lisäksi ja voin ottaa niistä myös tilauksia ottaen huomioon koko- ja väritoiveita. Teen paljon muitakin tuotteita, esimerkiksi niskatyynyjä, pehmoleluja, patalappuja, pussukoita, kesähattuja, kuvioneulepolvisukkia ym. Aina tulee mieleen uusia ideoita, joita voi kokeilla. Maalaan myös öljyväreillä lemmikkieläinten muotokuvia valokuvan perusteella. 

Näytä:
Järjestä:
Uniikkeja palatossuja naiselle tai miehelle. Eri värivaihtoehtoja, jokainen pari on uniikki. ..
18,00€
Veroton: 14,52€