Sivusto käyttää evästeitä.
Tuotealueet
Availability
Hinta

Ihkutti

Ihanaa, suloista, söpöä, herttaista. Tämä ällömakeus kiteytyi sanaksi ihkutti, josta muodostui tuotenimi käsitöilleni. Ihkutin takana häärii kahden prinsessan äiti, kuningattareksikin kutsuttu. Useammin kuitenkin kuninkaallisen ompelijattaren rooli lankeaa kohdalleni ja tilauksia lasikenkiin sopivista tanssiaismekoista satelee pilvin pimein.

Käsitöiden tekeminen on minulle rakas harrastus, vaikka haaveissa se on joskus hieman enemmänkin. Arkeni kuluu lastentarhanopettajan tehtävissä. Juuri työni ja omat tyttöni ovat saaneet arvostamaan laadukkaita ja käytössä mukavia lastenvaatteita. Eikä yksilöllisyyskään pahitteeksi ole. Lisäksi, mikä sen parempaa, kuin oman kullannupun aito onnellinen reaktio saamaansa vaatteeseen ja tieto siitä, että vaate kestää pesusta toiseen käyttökelpoisena.

Käsitöiden suhteen olen aika lailla kaikkiruokainen ja kokeilun haluinen. Kangasröykkiöt huojuvat ompeluhuoneessa, autosta löytyy virkinkoukkuvalikoima ja neulepuikot yrittävät pysyä turvallisissa korkeuksissa. Hyvistä aikomuksista huolimatta tuntuu, että materiaalimäärät vain jatkavat kasvuaan. Taisteluani materiaalipaljoutta vastaan voi seurata myös blogistani ihkutti.blogspot.fi.

Näytä:
Järjestä:
Ruskeasävyinen täysin uniikki lyhythihainen mekko kierrätyskankaista. Niskassa nappikiinnitys. ..
35,00€
Veroton: 28,23€

Vihreäsävyinen röyhelöinen täysin uniikki puolukkamekko kierrätyskankaista. Niskassa nappikiinn..
35,00€
Veroton: 28,23€

Punainen täysin uniikki hihaton sydänmekko kierrätyskankaista. Niskassa kaksi kukkanappia. Sopi..
35,00€
Veroton: 28,23€

Hauskat housut ommeltuna joustocollegesta. Peppuun aplikoitu trikookankaasta monsteri. Vyötäröllä sä..
31,00€
Veroton: 25,00€