Sivusto käyttää evästeitä.

Reisu

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut ympäristöasioista. Aika pian artesaaniopintojen alettua kävi selväksi, että materiaalien uusiokäyttö olisi minun juttuni. Maailmassa on aivan tolkuttomasti tavaraa, joka hetken käytön jälkeen tai jopa käyttämättömänä päätyy jätteeksi. Suunnittelussani kaikki lähtee siitä, mitä uutta voisi tehdä jostain jo käytetystä ja tarpeettomaksi käyneestä. Tärkeintä minulle tuotteissani on kuitenkin korkea laatu ja muotoilu. Pikkuhiljaa tuotteisiini onkin kehittynyt oma muotokieli; se jokin, joka kertoo tuotteen olevan minun suunnittelemani. Haluan olla osa ratkaisua, ja tehdä sen tyylikkäästi!

Tuoteperheeni koostuu kierrätystekstiileistä valmistetuista koruista ja asusteista. Materiaalina käytän niin jo käytettyjä tekstiilejä kuin myös yksityisten ja yritysten ylijäämätekstiilejä.

Tuotteisiin kuuluu niin yksinkertaisen moderneja kuin ihanan värikkäitä tuotteita.

Tuotteeni suunnittelen ja valmistan työhuoneellani Harjavallassa, Porin lähellä Satakunnassa. Koulutukseltani olen tekstiiliartesaani ja ympäristönsuojelutekniikan insinööri.

Minuun ja tuotteisiini voi tutustua tarkemmin verkossa www.reisu.fi.

Valmistajaa ei ole listalla.