Sivusto käyttää evästeitä.
Tuotealueet
Availability
Hinta

Hantar

Olen kuusikymmentä luvun loppupuoliskolla syntynyt perheellinen merkonomi Joensuusta. Neulomaan ja virkkaamaan opin ennen kuin lukemaan ja kirjoittamaan, siis jo ennen kouluikää. Käsitöiden tekeminen on tavallaan “sukuvika” sekä isän että äidin puolelta. Ihan pikku tytöstä lähtien on aina ollut jokin käsityö tekeillä ja usein hyvin montakin yhtä aikaa.

Peruskoulun jälkeen kävin kotiteollisuuskoulun, mutta sen jälkeen menin vielä kauppaoppilaitokseen. Sieltä päädyin virkaan valtiolle ja siellä töitä on riittänyt nyt jo yli kaksikymmentä vuotta. Päivisin käyn toimistotöissä, ja iltaisin ja viikonloppuisin harrastan käsitöitä. Neulon, virkkaan, ompelen… mitä milloinkin! Ystävät, sukulaiset, kummilapset, kaverit ja tutut ovat saaneet lahjaksi ja tuliaisiksi yleensä aina jotakin käsin tehtyä.

Toivottavasti saan vielä kauan nauttia ja ahertaa rakkaan harrastukseni parissa. Jo pitkään on ollut mielessä, että voisin ruveta myymään tuotteitani. Nyt se on toteutunut. Hantar on “tuotemerkki”, jota käytän tuotteissani.

Eikun puikot heilumaan!

Näytä:
Järjestä:
Lämpimät pipot syksyyn, talveen ja kevääseen.Neulottu Novitan Isoveljestä 75% villaa ja 25% p..
25,00€
Veroton: 20,16€

Lämmin neulottu pipo.Neulottu Novitan Isoveljestä 75% villaa ja 25% polyamidia Konepestävät..
25,00€
Veroton: 20,16€

Käsinneulottu pipo.Neulottu Novitan Isoveljestä 75% villaa ja 25% polyamidia Konepestävät ..
25,00€
Veroton: 20,16€

Pehmeät ja lämpimät käsinneulotut säärystimet.Novitan Isoveli-lankaa, 75% villaa ja 25% polya..
35,00€
Veroton: 28,23€